EMBUTIDOS NATURALES elaborados con carne de cerdo de calidad y criados de forma natural

Aquests porcs els portem a l’escorxador de Ripoll, on els anem a recollir i els portem directament al nostre obrador. En aquest espai el que fem és separar cada peça del porc, la qual alguna anirà destinada a fer embotits i l’altre serà emparada per vendre com a carn fresca.

Un cop feta aquesta selecció elaborem els embotits amb tripa natural i els deixem penjats el temps necessari per obtenir una bona curació.

Els nostres embotits són diferents a molts dels altres perquè ens assegurem que el producte sigui el més natural possible, no contenen ni lactosa, ni additius, ni colorants, etc. Per això fem una producció limitada, per tal de garantir la màxima qualitat tan amb el producte com en les exigències higièniques i alimentàries.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí

Acepto
Top